MedTC este o firma ce propune rezolvarea problemelor IT ale medicilor de familie cu profesionalism, dedicare si totala implicare.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Titlul paginii web

 
 

Configurare / Instalare SIUI 2.0

Configurare / reconfigurare calculatoare pentru medici de familie.

In urma implementarii noilor versiuni de SIUI 2.0 medicii de familie au nevoie de lucrul cu calculatorul mai frecvent urmand ca de la 01 aprilie 2011 sa existe posibilitatea introducerii raportarii online si consecutiv a lucrului online cu SIUI 2.0.

Aceasta modificare reprezinta o importanta problema pentru medici care trebuiesc sa detina un calculator bun, functional si cu toate modulele si update-urile efectuate in timp util in vederea efectuarii raportatrii datelor catre CAS.

Noi va putem realiza in baza unui abonament verificarea, actualizarea si intretinerea calculatorului dumneavoastra, instalari / dezinstalari / reinstalari de aplicatii, service profesional pentru calculatoarele dumneavoastra.

Pentru fiecare dintre dumneavoastra noi va putem pune la dispozitie serviciile necesare din punctul de vedere al infrastructurii IT din cabinetul medical. Serviciile sunt deasemenea configurabie in functie de necesitatile si dorintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

In vederea unei viitoare colaborari asteptam datele dumneavoastra de contact la email: office.medtc@gmail.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one